Golf i Thailand

 

For golf entusiaster er Thailand næsten et ”must” med knap 200 smukt anlagte baner.

Langt de fleste baner ligger i nærheden af de populære turistdestinationer – Bangkok,Hua Hin, Koh Samui, Phuket, Pattaya/Jomtien samt Chiang Mai.

Næsten ligegyldigt hvilket område du vælger, vil du opleve en meget høj standard med velholdte baner, gode faciliteter samt veludstyrede klubhuse med et smilende personale som står klar til at gøre dit ophold så behageligt som muligt.

På banerne vil du opleve at der strategisk er placeret små områder til indtagelse af forfriskninger og snacks, samt måske en lille pause.

Professionelle golfspillere som Jack Nicklaus, Nick Faldo, Gary Player, Greg Norman står som designere bag mange af golfbanerne i Thailand.

Caddies er obligatorisk i Thailand, og bliver tildelt ved ankomsten. De hjælper dig hele vejen rundt på banen,  bærer dine køller, rengør boldene , giver tips om puts , forsøger at holde dig ”cool” når det bliver hedt på banen, og er i det hele taget din højre hånd.

Alt dette for blot Baht ca. 200 ( små 40 kroner ).

Trods de smukt anlagte golfbaner af meget høj kvalitet er Green fees ligeledes meget billige, specielt set i forhold til de europæiske priser. Prisen afhænger selvfølgelig af banen du spiller på, men i særdeleshed af hvornår på året. I lavsæsonen finder du priser på mellem Baht 800,- / 2.000,-  ( dkk 150/350) , mens de samme priser i højsæsonen ( november – marts ) ligger nærmere det dobbelte.

Klik på dit foretrukne område for en oversigt over golfbanerne i Thailand.